Paradijs Te koop


Na lang beraad hebben wij besloten om afscheid te nemen van ons paradijsje in Frankrijk. Ons huis met 3 appartementen in Lurs staat te koop, inclusief inboedel.


Het doet wel verdriet dat lijf en geest ons deze stap doen zetten. Want wij denken dat wij onze kwaliteits standaard niet nog eens 10 jaar gaan volhouden. Leeftijd en lijf beginnen hun invloed te doen gelden en wij willen niet dat onze gasten hier last van gaan krijgen. Doordat ons huis 3 prachtige gîte’s voor de verhuur herbergt, hoort wat ons betreft wonen en verhuren bij elkaar.


Na 15 jaar ontelbaar veel mensen een fijne vakantie bezorgd te hebben, willen wij meer tijd en vrijheid voor onszelf creëren. Vandaar.


Kijk hier voor de foto's van onze drie sfeervolle gîte’s;
Les Arcs, Les Volets en La Grange.


Ons huis in Lurs ligt net buiten het dorpje, aan het einde van een klein weggetje met 3 huizen. Doordat het tegen een heuvel aanligt, heb je een prachtig uitzicht over het laatste stukje van de Luberon. Vanuit de veranda kan je zowel naar links als naar rechts +/- 50 km vrijuit kkijken, werkelijk uniek!


Het terrein is 8000 m2 groot en gemakkelijk te onderhouden. Naast het huis met de 3 gîte’s is er een houten chalet met eigen zwembad, een overdekte grote caravan voor extra slaapplaatsen, een kleine hangar voor b.v auto of aanhanger, een aparte was en douchruimte voor passanten, een buitenterras met inpandige zomerkeuken, een grote stenen pizzaoven, 2 opslagruimtes met overkappingen ertussen (4 parkeerplaatsen voor auto of camper) Er zijn 2 gecertificeerde septictanks, een gecertificeerde gastank voor de verwarming (in de grond) aansluiting op gemeentewater en sproeiwater, en aansluitingo op telefoon en electriciteit. Internet gaat via de telefoon. Tv door middel van satelliet ontvangers. Glasvezel is voorlopig in geen velden of wegen te bekennen. 12 zonnepanelen met microinverter (2 ½ jaar oud) zijn tegen een schappelijk prijs over te nemen, evenals vele andere zaken.


Neem gerust contact met ons op als je vragen en/of interesse hebt.