Even terugkijken....

In het jaar 2003 kochten wij, Ruud en Marijke de Groot, een droomhuis in het zuidfranse Lurs. Na 25 jaar als dierenarts gewerkt te hebben was het tijd om het roer om te gooien en iets totaal anders te gaan doen.
Ons domein in Lurs bood ons alle mogelijkheden om onze droom te verwezenlijken, n.l een leven in een beter klimaat waar wij voor de kinderen, vrienden en gasten een rustiger en en zinvoller leven konden leiden en d.m.v. de verhuur van gites toch actief te blijven. We hebben heel veel verbouwd om het te krijgen zoals het nu is. In elke gite ligt een fotoboek, waarin u de verbouwing van het appartement kunt bekijken.
Toen 'Les Arcs' zo goed als klaar was bleek dat Marijke ernstig ziek was en aan darmkanker geopereerd moest worden.

De tijd na de operatie was niet gemakkelijk en de opeenstapeling van chemokuren waren slopend. Toch slaagden wij erin om iedereen een prettige vakantie te bezorgen, niet in de laatste plaats door de geweldige positieve houding van Marijke zelf.

Ondanks haar optimisme en wil om de strijd te winnen werden de vooruitzichten na de zomer in 2007 steeds slechter en op 6 december 2007 hebben wij van Marijke afscheid moeten nemen.

De tijd er na was zwaar, maar door de geweldige steun van de kinderen en alle vrienden is het gelukt om de draad weer op te pakken. Ik ben blij dat Gerda in mijn leven is gekomen, om samen verder te gaan. Wij doen ons best om u een warme en hartelijke vakantieplek te bieden.

Ruud.